What’s On Uppsala distribueras i 30 000 exemplar, 10 000 till hushållen i centrala Uppsala och resterande via turistbyråer, gallerior, hotell samt via övriga besöksintensiva platser i Uppsala och Uppland.

What’s On Uppsala är ett gratismagasin med fokus på nöje, evenemang och besöksmål i Uppsala och Uppland. Magasinet ska inspirera besökare och Uppsalabor till att ta del av det stora utbud som vår vackra stad bjuder på. I Uppsala omsätter detaljhandeln 19,5 miljarder kronor per år. Varje år omsätter besöksnäringen över 2 miljarder kronor.

Varje nummer distribueras i 30 000 exemplar och kommer ut 4 ggr/år. 10 000 tidningar delas ut direkt till hushållen i centrala Uppsala och resterande 20 000 tidningar distribueras via över 100 besöksintensiva platser runt om i Uppsala och Uppland som gallerior, hotell, restauranger, caféer och butiker. Våra läsare är köpstarka besökare samt sociala Uppsalabor som gillar att vara med “där det händer”.

Konsumentundersökningar om våra medievanor visar att det bästa sättet att nå fram med sin marknadsföring är i gratismagasin. Då är läsaren som mest mottaglig för erbjudanden och tips. I What’s On Uppsala är annonserna något som våra läsare uppskattar.

Annonsera i What’s On Uppsala
Vill du veta mer om annonsering i magsinet What’s On Uppsala och på whatsonuppsala.se, kontakta Patrik Törner eller Johan Lindberg för mer information.

Patrik Törner
070-574 67 43
patrik@rullgrusmedia.se

Johan Lindberg
070-429 98 31
johan@rullgrusmedia.se